Pályázat

Pályázat
Az Everness és a Spiritually Open Life (www.SpirituallyOpenLife.com) alkotói pályázatot ír ki Kapcsolódás témakörben.
Elsősorban amatőr pályázók jelentkezését várjuk. A téma feldolgozása pedig történhet rajz, grafika vagy festmény formájában egyaránt.
Az elfogadásra kerülő alkotások jellemzői:
Méret: ~ 20×30 cm-től (A4-es) ~ 40×60 cm álló vagy fekvő formátum Technika: bármilyen eszköz elfogadott Mennyiség: pályázónként 1 db kép Beküldési határidő: 2016. június 10. éjfél. Beküldés módja: nagy felbontású képként, csatolt fájlban.
A pályamű beküldésével a résztvevő beleegyezését adja a pályázaton való részvételhez és kiállításon és internetes felületen való megjelenéshez.
Korosztályok: tanuló 14-18 éves korig felnőtt 18 éves kortól
Díjazás: A korosztályokon belül a három legjobb alkotást díjazzuk. A képeknél az ötletet, mondanivalót fokozottabban figyelembe vesszük, mint a kivitelezés minőségét, mivel amatőr pályázók munkáit várjuk. Kategóriánként a tíz legtöbb like-ot kapott kép a zsűri döntése alapján kerül díjazásra. A képeket like-olni a Facebookon közzétételtől június 25.-én 10:00-ig lehet.
A zsűri tagjait a beküldési határidő előtt hozzuk nyilvánosságra.
A kiválasztott képeket díjazás után kérhetjük postán elküldeni, hogy azokat kiállíthassuk.
Középiskolás:
I. díj: SOL Baráti rajztanfolyam, Pasztell és Színek Világa
II. díj: SOL Baráti rajztanfolyam (3 nap)
III. díj: SOL Színek Világa
Felnőtt:
I. díj: SOL Baráti rajztanfolyam, Pasztell és Színek Világa
II. díj: SOL Baráti rajztanfolyam (3 nap)
III. díj: SOL Színek Világa
Az alkotásokat digitális formában a palyazat@everness.hu címre az alábbi adatok megadásával: név, életkor, település, e-mail cím, telefonszám, festmény címe, technika, rövid (pár soros) bemutatkozás.
Plakát