Mantravirágok – csakrahangoló hétvége


Indítsd az évet kreatív csakrahangolással!IMG_20161123_182701 (1)

Csakráról, csakrára haladva Karacs Ildi csodálatos hangjával kísérve, a csakrához illő mantrával, mindenki egyszerre elkészíti, a megfelelő színekkel az általunk előkészített Mantravirágait.

“Nyáron az Everness Fesztiválon volt egy kiállításom: Mantravirágok – Lótuszok és tündérrózsák címmel. Minden képet egy adott mantrát hallgatva és énekelve készítettem el. Amellett, hogy nagyon élveztem a folyamatot hetekkel később mind a mai napig érzem ennek az alkotó időszaknak az áldásos hatásait. A képek egy részénél Karacs Ildikó mantrái szóltak, ezért meghívtam Ildit a megnyitóra ahol rendkívüli örömömre énekelt és zenélt is, majd együtt meditáltunk a vendégekkel. Ez adta az alapötletet ehhez a hétvégi foglalkozáshoz.” – Kovács Miklós
Mantravirágok

A fotón a kiállítás képei láthatóak. 

A hétvége célja:
Csakráink megtisztítása, behangolása, a nyár megfelelő energetikai szinten történő elindítása, aktív pihenés, feltöltődés.
Kinek ajánljuk:
Mindenkinek aki szeretné a 2017-es év második felét egy új minőségben új, csodás programmal indítani.
IMG_20161201_133911
Programtervezet:
Péntek
– kora délután: Érkezés, ismerkedés
– este: ismerkedés az eszközökkel – összehangoló, közös meditáció
Szombat – vasárnap
– reggelente: közös torna és reggeli
– délben: közös ebéd 
– este (szombat): közös meditáció 
Köztes időkben alkotás, éneklés, meditálás!
Énekkel, színekkel, hangokkal és formákkal fogunk dolgozni a csakráinkon. 
IMG_20161205_163022
Kovács Miklós előkészíti a képeket és élő bemutatóval vezeti, segíti a résztvevők alkotási folyamatát. A sikerélmény mindenkinek garantált! Rajztudással rendelkezők részletesebben ki tudják dolgozni a képeket, de rajztudás nélkül is nagyon élvezetes lesz a proram.  Karacs Ildikó mantraénekes pedig eközben hangtálakkal, földöntúli énekhangjával támogatja, alakítja harmónikussá az adott területek energiáit. A hét, virágot ábrázoló kép elkészítéséhez minden eszközt biztosítunk. Amiket haza lehet vinni és otthon folytatni az alkotást. (“Igyekszem úgy összeállítani a motívumokat, hogy megfelelő iránymutatás mellett mindenki képes legyen örömteli alkotásban tölteni ezt a két napot.” – Kovács Miklós)
IMG_20161130_205026
Mantravirágok Csakrahangoló hétvége részvételi díja szállással, teljes ellátással: 36 500 forint 50% jelentkezéskor a többi a helyszínen fizetendő. A helyek száma korlátozott. (Az esemény helyszínét később tesszük közzé, egyeztetés alatt van.) Mindenképpen kellemes, nyugodt helyen leszünk ahol senki és semmilyen zaj sem zavar minket. 
A hétvége díja a következőket tartalmazza: MP48
svédasztalos étkezések (P: vacsora SZ: ebéd, V: ebéd).
48 színű pasztell készlet (lásd a képen), 8 darab előkészített 25x25cm-es papír.
 
Jelentkezni az űrlap kitöltésével lehet, amely erre a nagy színes gombra kattintva érhető el:
colors-157474_640