Villámolvasás teljes elmével

VILLÁMOLVASÁS TANFOLYAM

A világhírű olvasási módszer elsajátítása 2 nap alatt. A módszer már bizonyított!  Csoportos kedvezménnyel most 23 100 forint helyett csak 16 000 forintért megkaphatod!

Személyes tapasztalatom és motivációm: Pár éve voltam ezen a tanfolyamon és lenyűgözött az eredmény. Néhány könyvet ki is olvastam ezzel a módszerrel, de aztán nem foglalkoztam vele és feledésbe merült az elsajátított technika. Mostanában több jó könyvvel is találkoztam különféle témákban amit szeretnék elolvasni, ezért újra elvégzem ezt a tanfolyamot, mert tudom, hogy működik. Jobb agyféltekés rajzoktatóként abszolút tisztában vagyok a működési mechanizmussal és bátran merem ajánlani. Szeretném, ha többen is résztvennénk rajta nem csak a kedvezőbb ár miatt, hanem azért is, mert utána egymást ösztönözhetjük sikerélményeink megosztásával  és csoportosan az átlagnál nagyobb tudásra tehetünk szert. Szeretnélek megkérni, hogy ne oszd meg ezt az oldalt facebookon csak azoknak a barátaidnak, ismerőseidnek szólj akiket érdekelhet. Köszönöm

Miről is van szó? Paul Scheele, akit ma már számos különleges tanulási tréning és módszer megalkotójaként tartanak számon, felfedezte, hogy egy különleges szemállás (fotófókusz) segítségével másodpercenként egy oldalas sebességgel (25 000 szó percenként hagyományos, nyomtatott könyv esetében) vagyunk képesek az írott információt tudatunkba juttatni. A Villámolvasást ma már több, mint félmillióan használják a világon. A sebesség, a megértés és az olvasás élvezetének ugrásszerű növekedése azonban még csak a kezdet!
A Villámolvasás ereje pedig a következőben rejlik: a teljes elménket használjuk a folyamat során. A tudatos és tudattalan elme egyaránt kiveszi a részét az olvasásból, ezért is hívják a módszert így: Villámolvasás teljes elmével. A Villámolvasás során másodpercenként egy oldal információt juttatunk az elménkbe, amely messze meghaladja a tudatos elménk feldolgozási képességét – a tudattalan elménk feldolgozási képességét viszont nem! Ilyenkor az agyad mentális fényképeket készít a könyv oldalairól. Ezekből a mentális képekből pedig egy megfelelő lépésekből álló aktiválási folyamat során a tudatos elménkbe hívhatjuk az olvasott információt.

Mire számíthatsz, ha elsajátítod ezt a fantasztikus módszert?

 • Lényegesen gyorsabban, könnyebben olvasol, miközben a megértési szinted növekedik
 • Javul a memóriád és a koncentrálóképességed
 • A kreativitásod szárnyakat kap
 • Egy merőben új, különleges olvasási élménnyel gazdagodsz
 • Új lehetőségeid nyílnak a mindennapi és az üzleti életben, valamint a tanulásban
 • Hatalmas lépést teszel a személyiségfejlődésben
 • Intuitív képességeid fejlődnek
 • Lényegesen több szabadidővel rendelkezel majd
 • Az olvasási sebességed legkevesebb háromszorosára növekszik
 • Könnyedebben tanulhatsz nyelveket
 • Végre igazán belemerülhetsz egy jó könyvbe
  EGYSZÓVAL
 • Jobban érzed magad a bőrödben!

Helyszín és időtartam: Budapest belváros, December 17. szombat 9:30-18:00, December 18. vasárnap 09:00-17:00. A tanfolyamon használt könyv: Paul Scheele: Villámolvasás (megvásárolandó).